Data publicarii: 13-03-2018 11:10:22
Uncategorized
Cu prilejul sărbătoririi zilei internaționale a femeii și a mamei, în comuna Săveni, au fost organizate diferite manifestări culturale în incinta Căminului Cultural, de către Școala Gimnazială Săveni, în parteneriat cu grupul de chitară "Anastasis", și ansamblul folcloric "Cununa Baraganului". 
Evenimentul a debutat cu un dans pregătit de către elevii grădiniței cu program normal din Săveni, urmat de un program al ansamblului folcloric "Cununa Bărăganului". Grupul de chitară "Anastasis" al parohiei Săveni, coordonat de pr. Jugănaru Florin au încheiat activitatea culturală organizată în această zi cu prilejul omagierii mamei și femeii.

Directorul Școlii Gimnaziale din Săveni, prof. Luminița Trifan a prezentat spectatorilor o broșură intitulată "Din inimă, pentru mama!", broșură redactată de către educator Jugănaru Ana- Anastasia și Gheorghe Valentin - Dănuț, aceasta conține gândurile elevilor, dar și nu numai, despre cea mai scumpă ființă, mama. La eveniment au participat primarul comunei Săveni, Mirela Drăgoi, împreună cu elevii și profesorii școlii gimnaziale din localitate.
Home        |        Protopopiatul Slobozia        |        Episcopia Sloboziei si Calarasilor
| Powered by NETCreator »
LO TV Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Noua Retea WEB
NETCreator