Tabără în Delta Dunării pentru tinerii din Parohia Sfântul Sava-Săveni

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu-Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Parohia Sfântul Sava-Protopopiatul Fetești, a organizat o tabără gratuită pentru un număr de 30 de tineri, membrii ai Cercului catehetic al parohiei.

Aceștia au beneficiat de aceasta ca o rasplată pentru prezența lor necondiționată și permanentă la orele de cateheză organizate in fiecare zi de duminică, după săvârșirea Sfintei Liturghii, dar și cu rezultate excepționale la învățătură.

Tabăra s-a desfășurat în perioada 18-22 iulie în campusul Fundației Sfântul Sava-Buzău, situat în localitatea Maliuc, județul Tulcea.

În cadrul acesteia s-au desfășurat activități creative și recreative, dintre care amintim: pescuitul, plimbatul cu barca pe canalele Dunării, unde tinerii au rămas uimiți de frumusețea faunei și a florei, scăldatul, tradiționalul foc de tabără și bineînțeles nu a lipsit rugăciunea, ei vizitând și Sfânta Mănăstire Celic Dere.

Mulțumim si pe această cale Preacucernicului Părinte Prof. Dr. Mihail Milea – directorul Fundației Sfântul Sava, Buzău pentru amabilitatea și ospitalitatea de care a dat dovadă de-a lungul celor trei ani de când organizăm tabere pentru tinerii din parohia noastră, doamnei Primar Mirela Drăgoi care a asigurat transportul și totodată Preacucernicului Părinte Vădana Marian, domnilor profesori Boitan Marius și Radu Iulian de la Școala Săveni, care ne-au însoțit în această vacanță minunată.

Scopul taberei a fost acela de a-i învăța pe tineri să iubească și să ocrotească Delta Dunării, o minunată creație a lui Dumnezeu, și a fost organizată în cadrul Anului Omagial al educației religioase a tineretului ortodox 2016.

A consemnat Preot Jugănaru Florin-Parohia Săveni, Protopopiatul Fetești
Se încarcă
0%
Se încarcă
se încarcă...
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...