Înființarea A.T.O.R. Filiala – Săveni, Ialomița

În ziua de 15 iunie 2018, la inițiativa tinerilor din parohie și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a luat ființă Asociația Tineretului Ortodox Român, filiala Săveni - Ialomița.

Înainte de deschiderea ședinței Adunării Generale a membrilor ATOR, tinerii și cei ce au dorit să facă parte din această organizație au participat la slujba de Te Deum oficiată de părintele Florin Jugănaru.

După sfârșitul slujbei, părintele paroh Toader Giorgian a prezentat principalele subiecte de pe ordinea de zi, ce au fost dezbătute în cadrul ședinței Adunării Generale a membrilor ATOR. Astfel, a fost prezentată sigla filialei, s-a dat citire Statutului și s-au ales în funcții membrii Consiliului Director. Prin urmare, în funcția de Președinte al filialei ATOR Săveni a fost ales părintele Florin Jugănaru, iar în cele două funcții de Vicepreședinte, părintele Toader Giorgian și doamna profesoară Trifan Luminița.

Asociația Tineretului Ortodox Român, filiala Săveni - Ialomița are ca obiective promovarea valorilor spiritualității creștin-ortodoxe și a culturii românești, încurajarea voluntariatului și crearea unui climat favorabil dezvoltării educaționale, culturale și sociale a tinerilor.

Dacă doriți să deveniți membri ai acestei Asociații puteți lua legătură cu preoții acestei parohii.

A consemnat Preot paroh Toader Giorgian


Se încarcă
0%
Se încarcă
se încarcă...
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...